9. mar, 2013

Gamlemor er død - leve Gamlemor!

Imingen’s Cash Alex (mor og bestemor til våre nåværende jenter) har forlatt denne verden. Hun var preget av hardt bruk og noe skral i kroppen mot slutten, men ”ung til sinns” til det siste. Nå håper vi hun er kommet et sted der hun kan jakte og kose seg så lenge hun lyster – ett skal være sikkert: hun har brakt mye hundeglede til oss!

-og så ble plutselig denne tøtta vår nye ”gamlemor”. Fuss, Frøydis, Frøy, Herdis, Rev-enka osv., kjært barn mange navn, men det formelle er altså Frøya.  Det er nok kraftig mot hennes vilje å bli kalt gamlemor, og hun gjøre en hedelig innsats for å slippe dette ”stempelet”. For tiden ligger hun i trening for å komme i form til NM - men hun strever med å skjule stivheten sin - vi får se….

Vi er inne i en flott tid nå, og har hatt en flott tur i marka i dag. Frøya gikk ut av hand, fant fugl (nesten plagsomt til tider...) og blir borte. Hadde heldigvis på henne GPS, så hun var grei å finne (men hun hadde selvsagt sluppet seg nedover fjellsiden på vinden, mens vi andre var gått oppover - nå, ja litt ekstra trim skader jo ikke...). Vi var så heldig å treffe på en litt morgentrøtt fugl som kanskje ikke var kommet seg helt etter ”freddan”. Fikk en fin situasjon på Alex II - og alle kosa seg, tror det gjaldt fuglen også, for den lo da den dro…. Bilder nedenfor.

Og så krysser vi selvsagt fingrene for søstrene Azza og Enya som er i finalen på Arnøya i morgen.