29. feb, 2016

Fin start på vinterens prøvesesong

Siste helgen, 27. og 28. februar var det flere av vår valpekjøpere som stilte på prøve og oppnådde premiering. Vi nevner i fleng:

1. UK Hadseløya's Jan Thomas eier/fører Line Bergan, under Nordlysprøven til Ofoten Fuglehundklubb

2 x 1. UK m/HP Hadseløya's Aya eier/fører Royer AndréSNFK's  prøve i Arjeplogfjellene

1. AK m/HP Hadseløya's Azzo eier/fører Reidar Håheim, også på SNFK's prøve i Arjepogfjellene. Azzo er ikke 2 år enda og kan således ikke stille verken i AK eller VK i Norge, men likevel klarte han å oppnå 1. AK m/HP på sin første AK start med fuglearbeid og felling av fugl. AK i Sverige krever også godkjent apportering for premiering. Vi er imponert over prestasjonen til Azzo og Reidar!

2. VK m/CK til Hadseløya's Izabella eier/fører Magnus Dahlgren, også på SNFK's prøve i Arjeplogfjellene

Under Vesterålsprøven vinter som ble avviklet 13. og 14. Februar på Andøya var det flere hunder som var påmeldt og som stilte til start. Det ville seg ikke for alle, men Hadseløya's Casper til Magnus Dahlgren oppnådde 2. UK på lørdag og 1. UK på søndag

Harstad og Vesterålen Fuglehundklubb's klubbmesterskap gikk av stabelen 6. Februar 2016
Årets klubbmeste i AK ble Hadseløya's Izabella til Magnus Dahlgren, og i UK var det Hadseløya's Aya og Royer André som gikk av med seieren. 


Vi gratulerer alle premierte! Det gleder oss stort når valpekjøpere lykkes. Vi ønsker lykke til i fortsettelsen til alle valpekjøpere!